FAQ


Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen en wat extra informatie over de IQ Tattoo Group. Mocht het zo zijn dat je toch nog iets anders wilt weten of vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
De makkelijkste en snelste manier hiervoor is via mail, voor alle contactinformatie klik hier.


  • Can I also become a member of the IQ Tattoo Group?
  • Dit zou zomaar tot de mogelijkheden kunnen behoren! Voor meer info over een eventueel lidmaatschap klik hier.


  • Where can I find all affiliated businesses?
  • Uiteraard op deze website! Klik hier voor een compleet overzicht van alle leden.


  • Are you in possession of all required permits?
  • All of our members work in accordance with the Dutch 'LCHV' (National Center of Hygiene Safety) regulations and are in possession of the required permit 'Safe tattooing and piercing' issued by the Dutch government.


  • I booked an appointment at Needle Art Tattooin Gorinchem, why do have to pay the deposit to the IQ Tattoo Group?
  • De IQ Tattoo Group regelt al het elektronisch betalingsverkeer voor aangesloten tattoo studio's. Op deze manier kunnen deze studio's en hun artiesten zich volledig focussen op waar ze goed in zijn, tatoeëren!

Extra Info


Gelieve eerst aandacht voor het volgende alvorens contact op te nemen:

 
Alle inkomende mail wordt verwerkt in een team, wij verzoeken iedereen daarom vriendelijk eerder gevoerd mailcontact mee te zenden of de 'reply' knop te gebruiken.

Gedane aanbetalingen worden in geen enkel geval geretourneerd! Uiteraard is het mogelijk afspraken voor (on)bepaalde tijd te verzetten. Bij te laat verzetten of afzeggen van een afspraak kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op gedane aanbetaling.


Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 6 maanden en zijn bij alle aangesloten bedrijven en organisaties te verzilveren. Uitsluitend na overleg is het mogelijk de duur met nog eens 6 maanden te verlengen. Aangeschafte cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.


Indien er na 12 maanden na een consult afspraak niets meer vernomen is en er geen afspraak gepland is komt de gedane aanbetaling te vervallen.

Via de IQ Tattoo web shop is het mogelijk een (aan)betaling te voldoen of een cadeaubon aan te schaffen welke inwisselbaar zijn bij alle aangesloten leden. Geaccepteerde betaalmethodes zijn:
Visa, Mastercard, Ideal, Mistercash, KBC & reguliere bankoverschrijving.

Tattoo studio's aangesloten bij de IQ Tattoo Group* werken geheel zelfstandig en voor eigen rekening & risico. Het kan daardoor voorkomen dat sommige studio's afwijkende (huis)regels hanteren. Ook kan de IQ Tattoo Group geen enkele aansprakelijkheid nemen voor de diensten van aangesloten leden.

Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn. Opgenomen in deze algemene voorwaarden; Informatie over de risico’s van tatoeages alsmede de nazorginstructie van tatoeages opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.