IQ Tattoo lidmaatschapWordt ook een IQ Tattoo Group lid en profiteer van geweldige deals en aanbiedingen!


Wil jij ook profiteren van kortingen tot wel 15% op de inkoop van tattoo supplies, werken met (Inter)nationale gastartiesten, je huidige omzet significant verhogen en een ijzersterke uitstraling creëren voor jouw huidige tattoo studio?! Sluit je dan nu aan bij de IQ Tattoo Group* en ervaar een boost in jouw bedrijf en haar resultaten.

Alle aangesloten studio’s van IQ Tattoo hebben zich inmiddels meer dan bewezen als het gaat om kwalitatief goede artiesten. Een keur van (Inter)nationale artiesten van wereldniveau hebben een gastplek betreden en menigeen voorzien van een prachtig stukje vakwerk. Al meer dan 12 jaar bieden wij gastartiesten de mogelijkheid voor korte of langere tijd in Nederland te werken om zo hun klanten tegemoet te komen en meer bekendheid te genereren. Inmiddels heeft IQ Tattoo zo’n sterke reputatie opgebouwd dat er wekelijks nieuwe aanvragen binnenkomen van artiesten wereldwijd met de vraag om een (tijdelijke) gastplek.

Niet alleen tattoo studio's kunnen een lidmaatschap aangaan met IQ Tattoo. Binnen de tattoo industrie zijn er talloze beroepen, kundigheden en ambachten te bedenken welke voordeel kunnen halen uit een dergelijke samenwerking. Denk hierbij aan laserpraktijken, micro haar tatoeages en bijvoorbeeld fysiotherapeuten die zich specifiek richten op tattoo artiesten. Ook organisaties van bijvoorbeeld tattoo conventies zijn lid van de IQ Tattoo Group.

De afgelopen jaren hebben de mensen achter de schermen bij IQ Tattoo een uniek systeem ontwikkeld dat het hele proces van het boeken van afspraken tot het verzorgen van aanbetalingen vergemakkelijkt. Steeds meer mensen nemen niet meer de moeite langs te komen voor een afspraak en willen het liefst alles via mail regelen. Ons systeem maakt het in 95% van de gevallen mogelijk deze service te bieden. Via een gebruiksvriendelijke geïntegreerde webshop op de webpagina van IQ Tattoo hoeven klanten alleen maar het bedrag van de aanbetaling en het verkregen referentienummer in te vullen en het systeem doet de rest. Voor aangesloten studio’s betekent dit een gegarandeerde contante afwikkeling van afspraken terwijl klanten alles digitaal kunnen betalen zonder dat er PIN apparatuur in de studio benodigd is. Afhankelijk van de status van het lidmaatschap kan gebruik gemaakt worden van het unieke systeem voor het voldoen van aanbetalingen of er kan gekozen worden voor het volledig verzorgen van afspraken inclusief mailverkeer, aanbetalingen en het boeken van afspraken door gebruik te maken van onze online agenda dienst. Uiteraard blijft de studio(manager) ook gewoon afspraken plannen als vanouds.

Het werken met een online agenda platform biedt enorm veel voordelen en mogelijkheden. Zo is er altijd een duidelijk overzicht te vinden van de status van afspraken, locatie van werkzame artiesten en kunnen er gemakkelijk afspraken voor artiesten in andere aangesloten studio’s gepland worden.

Wil je meer informatie ontvangen of een keer een persoonlijk gesprek aangaan stuur dan een mail naar info@iqtattoo.nl, we zorgen er dan voor dat je een duidelijk beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is.