IQ Tattoo studio's


Bij alle aangesloten IQ Tattoo studio's kun je terecht voor iedere denkbare stijl van tatoeëren!

Alle leden blijven hun huidige naam voeren en zullen als vanouds blijven werken. Het grote verschil met andere tattoo studio's is dat er meer samengewerkt en uitgewisseld kan worden tussen de artiesten.

Doordat er dagelijks veelal met meerdere artiesten gewerkt wordt en alle artiesten regelmatig op andere locaties en in andere aangesloten studio's werken komen belachelijk lange wachttijden bijna niet meer voor. De maximale wachttijd bedraagt in de meeste gevallen slechts enkele dagen tot weken, voor actuele wachtlijsten kun je het beste contact opnemen met de betreffende studio.

 

Tijdens openingstijden is iedereen welkom even kennis te komen nemen van één van onze aangesloten studio's, de artiesten en verschillende werkwijzen. Voor een consult met een van de artiesten dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden. Voor meer informatie omtrent het boeken van (consult) afspraken, (gast) artiesten en aangesloten studio's is het raadzaam om een mail te sturen naar info@iqtattoo.nl

Uiteraard zijn alle aangesloten tattoo studio's in het bezit van de benodigde vergunning "veilig tatoeëren en piercen" uitgegeven door het LCHV, Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid.


Meer informatie over de afzonderlijke studio's aangesloten bij IQ Tattoo is zowel op deze pagina als in het menu hierboven te vinden.

Aangesloten tattoo studio's

Needle Art Tattoo


Haarstraat 8  /  4201 JC  /  Gorinchem


Telefoon: 0183 - 666 790
WhatsApp: 06 - 2341 0957

Email: info@needle-art.nl
Web: www.needle-art.nl


Uitgebreide info

Tattoo Mick


Grote Spuistraat 35  /  3311 GE  /  Dordrecht


Telefoon: 078 - 631 08 55

Email: tattoomick@iqtattoo.nl
Web: www.tattoomick.nl


Uitgebreide info

INCK Tattoos


Binnenpoort 8  /  4101 CH  /  Culemborg


Telefoon: 0345 - 50 76 37

Email: info@incktattoos.nl
Web: www.incktattoos.nl


Uitgebreide info