Veel gestelde vragen


Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen en wat extra informatie over de IQ Tattoo Group. Mocht het zo zijn dat je toch nog iets anders wilt weten of vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
De makkelijkste en snelste manier hiervoor is via mail, voor alle contactinformatie klik hier.

  • Kan ik ook lid worden van de IQ Tattoo Group?
  • Dit zou zomaar tot de mogelijkheden kunnen behoren! Voor meer info over een eventueel lidmaatschap klik hier.


  • Waar vind ik alle bedrijven en organisaties die lid zijn van de IQ Tattoo Group?
  • Uiteraard op deze website! Klik hier voor een compleet overzicht van alle leden.


  • Zijn jullie tattoo studio's in het bezit van alle benodigde vergunningen?

  • Alle aangesloten studio's werken conform de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid) en zijn in het bezit van de benodigde vergunning 'veilig tatoeëren en piercen' uitgegeven door het ministerie van VWS.


  • Ik heb een afspraak bij Needle Art Tattoo in Gorinchem, waarom moet ik bij jullie de aanbetaling voldoen?

  • De IQ Tattoo Group regelt al het elektronisch betalingsverkeer voor aangesloten tattoo studio's. Op deze manier kunnen deze studio's en hun artiesten zich volledig focussen op waar ze goed in zijn, tatoeëren!

Extra informatie


Gelieve eerst aandacht voor het volgende alvorens contact op te nemen:

 
Alle inkomende mail wordt verwerkt in een team, wij verzoeken iedereen daarom vriendelijk eerder gevoerd mailcontact mee te zenden of de 'reply' knop te gebruiken.

Gedane aanbetalingen worden in geen enkel geval geretourneerd! Uiteraard is het mogelijk afspraken voor (on)bepaalde tijd te verzetten. Bij te laat verzetten of afzeggen van een afspraak kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op gedane aanbetaling.


Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 6 maanden en zijn bij alle aangesloten bedrijven en organisaties te verzilveren. Uitsluitend na overleg is het mogelijk de duur met nog eens 6 maanden te verlengen. Aangeschafte cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.


Indien er na 12 maanden na een consult afspraak niets meer vernomen is en er geen afspraak gepland is komt de gedane aanbetaling te vervallen.

Via de IQ Tattoo web shop is het mogelijk een (aan)betaling te voldoen of een cadeaubon aan te schaffen welke inwisselbaar zijn bij alle aangesloten leden. Geaccepteerde betaalmethodes zijn:
Visa, Mastercard, Ideal, Mistercash, KBC & reguliere bankoverschrijving.

Tattoo studio's aangesloten bij de IQ Tattoo Group* werken geheel zelfstandig en voor eigen rekening & risico. Het kan daardoor voorkomen dat sommige studio's afwijkende (huis)regels hanteren. Ook kan de IQ Tattoo Group geen enkele aansprakelijkheid nemen voor de diensten van aangesloten leden.

Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn. Opgenomen in deze algemene voorwaarden; Informatie over de risico’s van tatoeages alsmede de nazorginstructie van tatoeages opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.